Jag erbjuder...

Tarot

En tarot-sittning med mig sker antingen vid ett fysiskt möte eller via telefon och tar ca 40-45 minuter. Med korten kan jag, genom intuition och symbolik, se din nuvarande situation, vad som hänt tidigare och hur det kan se ut längre fram. Du får vägledning i hur du kan göra för att på bästa sätt nå ett positivt resultat i exempel arbete, ekonomi, bostad, kärlek och relationer. Du ställer frågorna.

 

Korten visar en möjlig framtid om du fortsätter i den bana du är i just nu. Men här kan du få vägledning till att välja annorlunda för bästa möjliga resultat. Jag ger vägledning men det är viktigt att veta att det är du som själv bestämmer och gör dina egna val.  

Ett fysiskt möte sker i mitt privata hem i Uppsala, men de flesta möten sker på distans via telefon.

Öppningserbjudande 300;- (ord. pris 500;-) 20 min 150;-

JUST NU -Kombination andekontakt och tarot 1 timme 300;-

(Lite kortare andekontakt med budskap + några tarot läggningar)

Healing

En behandling tar ca 30 minuter och sker i mitt privata hem i Uppsala eller på distans.

Under en healingen upplever många en djup avslappning och ett behagligt lugn. Det är inte ovanligt att man somnar till. Healingen sätter fart på kroppens självläkande förmåga och healing-energin går automatiskt till det som du har störst behov av att få hjälp med.

Pris just nu 250;

Effekten av healingenergierna jobbar i kroppen flera dagar till veckor, ibland upp till en månad efter behandlingen. Men det kan behövas flera behandlingar med några veckors mellanrum om man har svårare eller flera olika problem. Som sagt healingen går automatiskt till det som du har störst behov av få hjälp med först.

 

Vid bokning av 3 behandlingar med ca 14 dagar mellanrum endast 600;-

Andekontakt

Blir diplomerat medium i början av April 2020.

En seans/sittning är en form av andekommunikation. Jag förmedlar kontakt med dina nära och kära från andevärlden. Den sker privat antingen vid ett fysiskt möte i mitt privata hem i Uppsala eller via telefon. En sittning tar ca 45 minuter.

Vanliga frågor:

- Kommer jag få svar på min framtid/ kommer jag bli spådd? 

Nej, spiritualistiska medium spår inte. Det vi försöker göra att påvisa den mänskliga själens överlevnad efter döden. Vi kan ge vägledning om framtiden, men det är du själv som gör dina val och väljer dina handlingar.

 

- Är det skrämmande?

Inte det minsta. De som vill kommunicera med dig från andevärlden är, allt som oftast, människor som du kände och som brydde sig om dig när de levde på jorden - varför skulle du vara rädd för dem?

- Men om de vill berätta något som jag inte vill veta? 

Andevärlden är, enligt naturlagarna, bundna att kommunicera i termer av sanning och kärlek, alltså kommer de inte berätta något som skulle oroa dig eller göra dig arg. 

- Kan de säga vad som ska hända i framtiden? 

Nej. De kan inte spå din framtid eftersom den inte existerar än. Men eftersom de inte tyngs av fysiskt sinne och materiella influenser, kan de ibland ha ett vidare och mer långsiktigt perspektiv och se det troliga utfallet av dina handlingar. Därför kan de försöka göra oss uppmärksamma på dessa troliga utfall innan de händer.

- Vet mediet allt om mig? 

Mediet vet absolut ingenting om dig innan sittningen börjar. Under sittningen kommer mediet bara veta de fakta som andevärlden väljer att berätta för honom/henne. På samma sätt som när de levde här på jorden, kommer dina vänner i andevärlden respektera din integritet och ingenting av väldigt privat karaktär kommer att avslöjas - om det inte är helt nödvändigt för kommunikationen.

- Ska jag tänka på personen eller personerna som jag vill ha kontakt med? 

Det kan du göra om du vill, men det finns absolut ingen garanti för att en speciell individ kommer igenom. Kom ihåg att vi är helt beroende av andevärldens önskningar för att kommunicera. Vi kan inte " kalla på dem" - det är de som bestämmer  om de vill kommunicera eller inte. Att koncentrera sig på eller önska att en specifik individ ska komma igenom är inte att rekommendera - det kan begränsa förmågan för dem som är där för att prata med dig.

- Finns det något jag kan göra för att få min sittning mer framgångsrik? 

Ha ett öppet sinne. Försök att inte begränsa dina tankar till en eller två personer - kommunikationen kan komma ifrån i stort sett vem som helst som du känt (eller till och med från personer som gått bort innan du föddes). Var ärlig mot mediet. Om du inte förstår en del av meddelandet ska du säga till om det , så att mediet kan försöka klargöra det för dig. Var ärlig mot dig själv. Säg inte "nej" bara för att vara besvärlig och säg inte "ja" bara för att vara hjälpsam. 

Håll dessa få enkla riktlinjer i minnet och din sittning bör bli en erfarenhet att minnas.

Under min utbildning har jag hittills gjort över 100 sittningar. Det har gjort att jag känner mig trygg som medium och vet att jag kan förmedla andekontakter. Men man kan alltid bli bättre och för att bli riktigt riktigt bra söker jag just nu personer som övningsklienter till både telefonsittningar och privatsittningar för endast 150;- 

Elevpris för privat och telefonsittning 150;- 

JUST NU -Kombination andekontakt och tarot 1 timme 300;-

(Lite kortare andekontakt med budskap + några tarot läggningar)