"Kan varmt rekommendera Annika."

"Tack för ett trevligt samtal. Du är duktig med det du gör och det mesta stämde in. Jag kände att det var mamma du fick kontakt med."

- J

- Lotta

"Tack för en mycket spännande kväll. Jag kände min pappas närvaro och den kärlek han skickade till mig. Jag rekommenderar gärna dig."

- Blanca

"Det var verkligen viktiga budskap som behövde förmedlas till mig. Jag har svårt att lita på min intuition och det jag ser ibland. Så det var väldigt fint att du kunde förmedla så mycket bekräftelse och kärlek till mig. Tusen tack."

- Sandra

"Gick till Annika för en andlig session. Hon är en trygg och balanserad person  som hjälpte mig få kontakt med andliga världen och tyda de budskap som finns för mig. Kan varmt rekommendera Annika för andlig vägledning."

"Jag vill tacka för en väldigt fin sittning med dig. Jag känner stor tacksamhet och lycka."

- Återkommande kund

- Camilla

"Jag hade inga direkta förväntningar på vem/vilka som eventuellt skulle ta kontakt. Därför blev jag ganska överraskad när Annika nästan direkt började beskriva en man. Och för mig stod det ganska snart klart att det kunde vara min morbror.

Flera saker (men inte allt)blev klarare efteråt och när jag lyssnade på inspelningen. Detaljerna/beskrivningarna var väldigt intressant och träffande. Till exempel färgen på bilen, bilmodellen, tid vid datorn, problem med magen liksom beskrivningen av hans utseende och kvinnan vid hans sida (hans fru, väldigt träffande beskrivning)

Jag ville förmedla till honom hur ledsen jag var att jag inte kunde vara där mer för honom och familjen.

Jag tror, som vi säger på inspelningen, att han redan vet vad jag tänker (och jag tänker mycket på honom) men att förmedla det direkt i ord just där och då kändes så kraftfullt, och att få ett svar. Rummet och jag fylldes av värme, positiv energi, kärlek och glädje. Det kändes som en bekräftelse och ett slags avslut på något som tyngt mig. Läkande på något sätt. Och min tro på andlighet, själen, att något (bättre) existerar efter livet på jorden förstärktes.

Jag tycker att detta var en väldigt stark upplevelse som jag verkligen är tacksam över och kan rekommendera till andra."

- Cecilia

"Jag kan varmt rekommendera Annika som medium, jag upplevde henne som oerhört lugn, trevlig och proffsig under en medial telefonsittning där jag fick kontakt med en kvinna som betytt mycket för mig under barndomen. Väldigt mycket av det Annika fick till sig under sittningen var klockrent och stämde kring vem personen var samt minnen vi upplevt tillsammans.

Annika var tydlig med att att be kvinnan förmedla bilder eller minnen jag skulle förstå för att jag skulle bli så säker som möjligt vem det var som klev fram från andevärlden för att förmedla budskap.

 

Jag kan ärlig säga att min tro på andevärlden steg ytterligare några grader efter vårt samtal. Det var en mycket givande telefonsittning och jag är så tacksam över kontakten och budskapet jag fick. Jag rekommenderar varmt Annika som medium."

              - Diana

"Om du vill ha andekontakt är Annika rätt person. När hon hade seans med mig, beskrev hon min avlidne mans kroppskonstitution och hår så att jag direkt förstod att det var han. Det roliga var att hon också beskrev hur hans röst lät. Annika frågade honom om ett särskilt kännetecken som bara jag kunde förstå. Då fick hon en symbolisk bild av ett par shorts som fick mig att skratta spontant. Min man och jag hade en rolig upplevelse på vår bröllopsresa på Santorini som just handlade om hans nya shorts. Under tarotläggningen efteråt ringade hon in saker i mitt liv som kändes mitt i prick och jag fick dessutom en tankeställare som jag är tacksam för"

              - Harriet

"Efter Annikas distanshealing har jag under en längre tid haft bättre sömn. Både djupare = äkta återhämtning OCH drömmar som känts som bearbetning av jobbiga saker"

              - Harriet